Diensten en paketten

Diensten voor huis eigenaren.

Hieronder in ons overzicht kun je zien met welke handige diensten wij huiseigenaren kunnen bijstaan bij het zelf verhuren van hun huis. Het is ook mogelijk om verschillende diensten samen af te nemen, bijvoorbeeld “Screening” + “Huurovereenkomst” + “Fotograaf” bij het aanmelden van je huis, of via je eigen account.

Diensten EigenaarVerhuurt 12-2014

Je huis ook op Funda en 20+ grote verhuurwebsites adverteren? Bel 06 2458 9610 of stuur een email naar info@eigenaarverhuurt.nl om je advertentie door te plaatsen.

Gratis adverteren

Met dit “gratis adverteren” dienst kun je gratis adverteren en gratis via EigenaarVerhuurt gas, elektriciteit en water levering aanvragen.

Screening

Met deze dienst kun je voor € 49,95 je kandidaat huurder onafhankelijk door ons laten “screenen”. Alleen op je gevoel afgaan is niet voldoende. Wij geven op basis van de geregistreerde achtergrondgegevens van de huur kandidaat advies. Wij checken de huur kandidaten op ruim 20 verschillende achtergrond registraties zoals o.a.; incasso registraties, negatieve betaalervaringen, fraude registraties, gerechtelijke uitspraken, curateleregister, identiteit, opgeschoonde gegevens, persoonlijke risico profiel, adresonderzoek, adreshistorie, eigendomsinformatie, telefoonnummerverrijking etc. Met deze dienst kun je in ieder geval op basis van de screening voor slechts € 49,95 met meer zekerheid de huurovereenkomst aangaan met je nieuwe huurder. Een foute huurder kan al heel snel duizenden euro’s kosten!

Huurovereenkomst

Met deze dienst krijg je voor slechts € 49,95 alle benodigde stukken zodat je zelf je eigen huis op de juiste manier kunt verhuren. Je krijgt van ons ook een handige checklist, waarop je stap voor stap alle stappen kunt afvinken. Zo weet je wat je nog moet doen en welke formulieren je nodig hebt tijdens iedere stap. Op de intentieverklaring bijvoorbeeld, vul je samen met de geïnteresseerde kandidaat huurder in wat je samen hebt afgesproken als huurvoorwaarden. Deze zullen dan weer verwerkt worden in de huurovereenkomst. De huurovereenkomst die je bij dit pakket krijgt is een uitgebreide huurovereenkomst die is opgesteld voor huis eigenaren door huurrecht juristen. Ook kun je met het incheck- en uitcheckformulier dat je van ons krijgt de staat van je huis, inboedel, eventuele gebreken, sleutels en de meterstanden goed vastleggen. Zo kun je een hoop ellende en meningsverschillen voorkomen in de toekomst.

Fotograaf

Met deze dienst kun je voor € 49,95 een fotograaf door geheel Nederland bestellen. Onze fotograaf neemt dan contact met je op voor het inplannen van een afspraak voor het maken van mooie professionele foto’s van je huis. Advertenties met mooie foto’s worden veel vaker bekeken en huizen met mooie foto’s worden dan ook sneller verhuurd.

Ga naar onze “Adverteer je huis” pagina en verhuur vandaag nog zelf je huis.